ΤΕΝΙΣ

Μεγάλη νίκη του Γκοφάν απέναντι στον Τιμ

David Goffin of Belgium celebrates after defeating Dominic Thiem of Austria in their mens singles tennis match at the ATP World Finals at the O2 Arena in London, Friday, Nov. 17, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
David Goffin of Belgium celebrates after defeating Dominic Thiem of Austria in their mens singles tennis match at the ATP World Finals at the O2 Arena in London, Friday, Nov. 17, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Νταβίντ Γκοφάν έκλεισε την τετράδα του "ATP Finals" που διεξάγεται στο Λονδίνο αφού επιβλήθηκε επί του Τιμ με 6-4, 6-1.

Το τελευταίο "εισιτήριο" για την τετράδα του "ATP Finals" που διεξάγεται στο Λονδίνο βρήκε κάτοχο. Αυτός ήταν ο Νταβίντ Γκοφάν ο οποίος επιβλήθηκε εύκολα επί του Ντομινίκ Τιμ με 6-4, 6-1 και έκλεισε την τετράδα.

Ο Βέλγος ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές και έφτασε εύκολα στη νίκη.

Για την ακρίβεια ο Τιμ κατάφερε να προηγηθεί με 3-0, όμως ο Γκοφάν πήρε τα πέντε επόμενα game για να κάνει το 5-3. Στη συνέχεια οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους και έτσι φτάσαμε στο 6-4. Στο δεύτερο σετ ο Βέλγος ήταν εξαιρετικός και με συνοπτικές διαδικασίες το κατέκτησε με 6-1. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλο το ματς κράτησε 71 λεπτά, ενώ ο Τιμ ολοκλήρωσε το ματς με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη διαμορφώθηκε και η τελική τετράδα του τουρνουά. Στον έναν ημιτελικό ο Γκοφάν θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ, ενώ ο Γκριγκόρ Ντιμίτροφ θα παίξει με τον Τζον Σοκ.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ