ΤΕΝΙΣ

Μεγάλη μέρα για τα ελληνικά χρώματα στη Νέα Υόρκη

Stefanos Tsitsipas and Maria Sakkari of Greece during their mixed doubles match against Switzerland's Roger Federer and Belinda Bencic at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipas and Maria Sakkari of Greece during their mixed doubles match against Switzerland's Roger Federer and Belinda Bencic at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη διεκδικούν την πρόκριση στα προημιτελικά του Western & Southern Open.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη διεκδικούν μαζί την είσοδό τους στην προημιτελική φάση του Western & Southern Open έχοντας δύο πολύ δύσκολα εμπόδια, σε αυτή τους την προσπάθεια. Στις 22:30 στο Court 10 των εγκαταστάσεων του National Tennis Center της Νέας Υόρκης, ο Στέφανος καλείται να αντιμετωπίσει έναν από τους σπουδαιότερους server στην σύγχρονη ιστορία της ATP, τον Τζον Ίσνερ που έχει 12.237 άσους στην καριέρα του.

Πρόκειται για την 4η αναμέτρηση των δύο ανδρών, με τον 35χρονο Αμερικανό, Νο21 στον κόσμο, να προηγείται 2-1 στις νίκες αλλά τον Τσιτσιπά να έχει κερδίσει στο τελευταίο ραντεβού τους, στο China Open 2019. Ο νικητής διασταυρώνεται στην 8αδα με τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Μπερετίνι-Όπελκα.

Λίγο αργότερα (02:00) στο κεντρικό court Grandstand, η Μαρία Σάκκαρη θα έχει την ευκαιρία να παίξει κόντρα στην κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών, Σερίνα Γουίλιαμς, πετυχαίνοντας την Αμερικανίδα σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, όπως φάνηκε και από την πρεμιέρα της κόντρα στην Αράντχα Ρους που χρειάστηκε το καθοριστικό tie break για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολλανδέζας.

Για τη Γουίλιαμς δεν χρειάζονται συστάσεις αφού είναι κάτοχος 23ων Grand Slam τίτλων και στο US Open 2020 θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να ισοφαρίσει το κορυφαίο ρεκόρ όλων των εποχών, της Μάργκαρετ Κορτ με 24 Majors.

Nωρίτερα στο κεντρικό γήπεδο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετωπίζει (22:30) τον Τένις Σαντγκρεν ενώ ακολουθεί το σπουδαίο ματς (00:30GR) μεταξύ του Άντι Μάρει και του Μίλος Ράονιτς.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ