ΤΕΝΙΣ

Μεγάλη δωρεά Τζόκοβιτς κατά του κορονοϊού στη Σερβία

O πανηγυρισμός του Τζόκοβιτς στο Wimbledon
O πανηγυρισμός του Τζόκοβιτς στο Wimbledon AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ στο Νόβι Πάζαρ ώστε να αγοραστεί ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός και να αποφευχθούν οι εικόνες με τα γεμάτα νοσοκομεία.

Δίχως να αναιρείται το γεγονός ότι το Adria Tour και ο τρόπος που διεξήχθη ήταν ξεκάθαρα λανθασμένος, κάτι που παραδέχτηκε ο ίδιος, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε αν προβεί σε μια τεράστια οικονομική "ένεση" για να ανακουφιστεί η πιο πολύπαθη σερβική περιοχή.

Μιλάμε για την περιοχή του Νόβι Πάζαρ όπου η κατάσταση λόγω των νέων κρουσμάτων είναι πολύ σοβαρή και χρειάζεται άμεση παρέμβαση και αντιμετώπιση, καθώς το το συγκεκριμένο τουρνουά ευθύνεται γενικότερα για τη διασπορά πολλών νέων κρουσμάτων κορονοϊού στη Σερβία.

Ο Νόλε αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ στη συγκεκριμένη περιοχή ώστε να αγοραστεί ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός και να αποφευχθούν οι εικόνες με τα γεμάτα νοσοκομεία και τον πανικό που επικρατεί στη συγκεκριμένη περιοχή.

Έστω και άθελά του, ο Νόλε είναι εν μέρει υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη κατάσταση, ωστόσο, προσπαθεί άμεσα να τη διορθώσει με την κίνησή του αυτή και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ