ΤΕΝΙΣ

Με το... δεξί ξεκίνησε ο Τσιτσιπάς στο Εστορίλ

Greece's Stefanos Tsitsipas prepares to return the ball to Spain's Rafael Nadal during the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Greece's Stefanos Tsitsipas prepares to return the ball to Spain's Rafael Nadal during the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε στον πρώτο γύρο του Ισπανού, Πάμπλο Αντουχάρ με 7-6 (2), 6-3 και προκρίθηκε στους "16" του τουρνουά του Εστορίλ. Δύσκολη αποστολή στον β' γύρο με τον 32χρονο Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Αντερσον.

Περίοδος σούπερ φόρμας διάγει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του Barcelona Open, όπου ηττήθηκε από τον Ραφαέλ Ναδάλ, αλλά κατέγραψε ιστορικό υψηλό στην παγκόσμια κατάταξη, ανεβαίνοντας στην 44η θέση, ξεκίνησε με κεκτημένη ταχύτητα και στο τουρνουά του Εστορίλ.

Ο 20χρονος τενίστας επικράτησε στον πρώτο γύρο του πορτογαλικού τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια του Ισπανού, Πάμπλο Αντουχάρ (Νο 132 στην παγκόσμια κατάταξη), με 7-6 (2), 6-3 και προκρίθηκε στους "16".

Εκεί το έργο του Τσιτσιπά θα είναι δύσκολο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Νο1 του τουρνουά και Νο8 του κόσμου, τον 32χρονο Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Αντερσον, κυνηγώντας την υπέρβαση. Το σίγουρο είναι πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ