ΤΕΝΙΣ

Με το δεξί η Σάκκαρη και στο Miami Open

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble) AP

Η Μαρία Σάκκαρη μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε με 7-5, 6-1 επί της Αλεξάντρα Κρούνιτς και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Miami Open.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη και το επιβεβαίωσε στην πρεμιέρα της στο Miami Open. Η 22χρονη Ελληνίδα αθλήτρια επιβλήθηκε με 7-5, 6-1 επί της Αλεξάντρα Κρούνιτς και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Ο αγώνας είχε ουσιαστικά δύο εικόνες. Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τις δύο αθλήτριες να κρατούν το σερβίς τους μέχρι το 12ο game. Τότε η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κάνει το break και να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 7-5.

Στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε να κάνει το break στο 4ο game και κατακτώντας πέντε διαδοχικά games έφτασε στο 6-1 που της χάρισε και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ανέτ Κόνταβεϊτ. Η 22χρονη Εσθονή βρίσκεται στο Νο 28 της παγκόσμιας κατάταξης και σίγουρα πρόκειται για μία δύσκολη αντίπαλο. Οι δυο τους έχουν τεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές και μετρούν από δύο νίκες.

Photo credits: AP Photo/Michael Noble

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ