ΤΕΝΙΣ

Με την Σάκκαρη η Εθνική στο Fed Cup

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Για άλλη μια χρονιά η Ελλάδα θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του Τατοΐου τους αγώνες παγκοσμίου πρωταθλήματος γυναικών (Fed Cup) και με την Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί και η Σάκκαρη. Ποιοι είναι οι αντίπαλοι της "γαλανόλευκης".

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει και φέτος στις εγκαταστάσεις του Τατοΐου τους αγώνες Fed Cup γυναικών και με την Εθνική θα αγωνιστεί και η Μαρία Σάκκαρη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 18 έως και τις 21 Απριλίου και στην αποστολή της "γαλανόλευκης" έχουν συμπεριληφθεί και οι Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Ελένη Κορδολαίμη και Εμμανουέλα Αντωνάκη.

Αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας θα είναι οι Δανία, τη Νορβηγία, το Λουξεμβούργο, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, τη Μολδαβία και την Βοσνία - Ερζεγοβίνη.

Την διοργάνωση ανέθεσε στην Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΦΟΑ), η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF), αναγνωρίζοντας την μεγάλη ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Μια διοργάνωση που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ