ΤΕΝΙΣ

Μαζί στο διπλό του Citi Open οι Τσιτσιπάς και Κύργιος

Greece's Stefanos Tsitsipas makes a forehand return to Spain's Rafael Nadal during their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Τσιτσιπάς, AP IMAGES AP Photo/Mark Schiefelbein AP IMAGES AP PHOTO/MARK SCHIEFELBEIN

Οι Τσιτσιπάς και ο Κύργιος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα λάβουν μαζί μέρος στο ταμπλό του διπλού στο Citi Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος την επόμενη εβδομάδα θα λάβουν μαζί μέρος στο ταμπλό του διπλού στο Citi Open στην Ουάσινγκτον, το οποίο θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Αυγούστου.

Ο καλύτερος τενίστας που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην ιστορία της ΑΤΡ και ο Ελληνοαυστραλός θα ενώσουν τις δυνάμεις τους. Το τουρνουά αυτό θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της αμερικανικής hard court season για τον Τσιτσιπά, που θα είναι και στο Νο1 του ταμπλό στα μονά.

Ο Κύργιος αγωνίστηκε στην Ατλάντα, αλλά μόνο στα διπλά, μαζί με τον Τόμι Πολ, αλλά αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο. Αν υπάρξει και η κατάλληλη χημεία ανάμεσά τους ,μπορούμε να φτιάξουν ένα ισχυρό δίδυμο.

AP IMAGES AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ