ΤΕΝΙΣ

Μάρεϊ: Kινδυνεύει να χάσει Wimbledon και Ολυμπιακούς Αγώνες

Μάρεϊ: Kινδυνεύει να χάσει Wimbledon και Ολυμπιακούς Αγώνες

Η κατάσταση του γοφού του Άντι Μάρεϊ παραμένει αμφιλεγόμενη και υπάρχει η πιθανότητα να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση που, αν συμβεί, θα σημάνει την απουσία του από το φετινό Wimbledon και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ακόμα και στην οριστική του απόφαση να αποσυρθεί από το άθλημα.

Παρά το γεγονός ότι ο Muzza έκανε ένα συγκινητικό comeback στο τουρ το δεύτερο εξάμηνο του 2019, με αποκορύφωμα τους τίτλους στα διπλά του Queen's και στα μονά της Αμβέρσας, δυστυχώς, υπάρχει πρόβλημα με το κόκκαλο που εφάπτεται στον γοφό του, απόρροια της πρώτης επέμβασης που έκανε εκεί πριν από 13 μήνες.

"Το κόκκαλο αυτό αναπτύσσεται και ενοχλεί όλη τη συγκεκριμένη μυική ομάδα. Μου είχαν πει ότι θα συνέβαινε, δεν ξέραμε ακριβώς την έκταση. Είναι πάρα πολύ ενοχλητικό γιατί και πάλι δεν είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνω από ιατρικής άποψης".

"Έχω δύο επιλογές απ'ότι φαίνεται. Να δω πως θα ανταποκριθεί το σώμα τον επόμενο μήνα και, αν όλα είναι καλά, να αγωνιστώ από το Miami Masters και μετά. Αν όμως υπάρχουν ενοχλήσεις, θα χρειαστεί να παρέμβουμε και πάλι στην περιοχή με εγχείρηση και μετά η αποθεραπεία θα κρατήσει πολύ περισσότερο".

"Θέλω να συνεχίσω να παίζω τένις, το ερώτημα είναι αν μπορώ. Έχω αρχίσει να είμαι απαισιόδοξος γιατί καθυστερεί διαρκώς η επιστροφή μου. Αλλά, πρέπει να περιμένουμε ακόμα" ανέφερε ο πολύπαθος Μάρεϊ που δίνει συγκινητικό αγώνα, πραγματικά, για να μην εγκαταλείψει το άθλημα που λατρεύει.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ