ΤΕΝΙΣ

Μάρεϊ: "Δεν θα παίξω στο Σινσινάτι"

Andy Murray of Britain poses with the trophy after winning the European Open final tennis match in Antwerp, Belgium, Sunday, Oct. 20, 2019. Murray defeated Stan Wawrinka of Switzerland 3-6/6-4/6-4. (AP Photo/Francisco Seco)
Andy Murray of Britain poses with the trophy after winning the European Open final tennis match in Antwerp, Belgium, Sunday, Oct. 20, 2019. Murray defeated Stan Wawrinka of Switzerland 3-6/6-4/6-4. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Άντι Μάρεϊ έδωσε νέες πληροφορίες για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει με την επανέναρξη του τουρ στις αρχές Αυγούστου.

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του Battle of the Brits, o 33χρονος Σκωτσέζος αναφέρθηκε στην προσπάθεια του να επιλέξει έναν έξυπνο προγραμματισμό σε ένα καλεντάρι που κρύβει πολλούς κινδύνους σύμφωνα με τον ίδιο.

"Δεν νομίζω να παίξω το Masters του Σινσινάτι που θα γίνει στη Νέα Υόρκη. Δεν θα ήθελα να έχω έναν τραυματισμό της τελευταίας στιγμής πριν να παίξω στο US Open. Θα προτιμούσα να παίξω στην Ουάσιγκτον και μετά κατευθείαν στο US Open.

Eπίσης, η μετάβαση από τη Νέα Υόρκη στη Μαδρίτη είναι πολύ επικίνδυνη. Είναι αφάνταστα δύσκολο να παίζεις ακόμα και προημιτελικά στη Νέα Υόρκη και μετά να κάνεις τη μετάβαση στο υψόμετρο της Μαδρίτης σε μερικές μέρες.

Αυτό το θέμα θα επηρεάσει πολλούς τενίστες που αναγκαστικά θα κάνουν την επιλογή. Βάλτε στην εξίσωση το γεγονός ότι δεν θα έχουμε και ματς στα πόδια μας.

Επίσης, θα γίνει ένα τεράστιο μπέρδεμα με την κατάταξη και περιμένω από τους ιθύνοντες να κάνουν μια σοβαρή πρόταση" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βρετανός τενίστας.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ