ΤΕΝΙΣ

ΜακΕνρο: "Ένα απρόβλεπτο Roland Garros μας περιμένει"

Patrick McEnroe plays in an exhibition doubles match at the International Tennis Hall of Fame Championship in Newport, R.I., Sunday, July 19, 2015. (AP Photo/Michael Dwyer)
Patrick McEnroe plays in an exhibition doubles match at the International Tennis Hall of Fame Championship in Newport, R.I., Sunday, July 19, 2015. (AP Photo/Michael Dwyer) AP

Ο Τζον ΜακΕνρο συμφωνεί με την πλειονότητα των ειδικών που θεωρούν το φετινό Ρολάν Γκαρός "ειδικών συνθηκών" ενώ παράλληλα επέλεξε την φυσιολογική τριάδα που αναμένεται να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Τζόνι Μακ θυμήθηκε τα νεανικά του χρόνια στο τένις, πριν γίνει επαγγελματίας και τις δεξιότητες του στο χώμα που ήταν, παραδόξως, πολύ καλές!

"Πριν μπω στο τουρ, τα καλύτερά μου αποτελέσματα ήταν στο χώμα! Αργότερα, όταν μπήκα στην καθημερινότητα του τουρ με το ετήσιο πρόγραμμα, προσπαθούσα να προσαρμόσω το πρόγραμμα και να είμαι όσο γίνεται περισσότερο στις Η.Π.Α. Αυτό σήμαινε ότι μπορεί να έπαιζα μόνο ένα τουρνουά πριν το Ρολάν Γκαρός. Μετά, καθαρά λόγω του στιλ μου, κατάλαβα ότι το χώμα θα με δυσκόλευε περισσότερο από κάθε άλλη επιφάνεια.

"Από μόνη της, η επιφάνεια είναι μοναδική και χρειάζεται να κερδίσεις τον πόντο ξανά και ξανά. Οι μονομαχίες επιθετικών τενιστών με πιο αμυντικογενείς είναι πάντα εντυπωσιακές εκεί" πρόσθεσε.

"Το φετινό Ρολάν Γκαρός, λόγω του γεγονότος ότι θα γίνει το φθινόπωρο, το κάνει μοναδικό. Η θερμοκρασία θα είναι μικρότερη, οι συνθήκες περισσότερο υγρές και αυτό φυσικά δεν ευνοεί τον Ράφα Ναδάλ που θα επιδιώξει, φαντάζομαι, να παίζει συνέχεια τις μεσημεριανές ώρες. Τα φαβορί είναι τρία, ο Ναδάλ, ο Τζόκοβιτς και ο Τιμ και μετά τον τίτλο στη Νέα Υόρκη, τον θεωρώ τρομερά επικίνδυνο".

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Michael Dwyer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ