ΤΕΝΙΣ

ΜακΕνρο: "Ανόητος ο Τζόκοβιτς αν δεν παίξει στη Νέα Υόρκη"

Patrick McEnroe plays in an exhibition doubles match at the International Tennis Hall of Fame Championship in Newport, R.I., Sunday, July 19, 2015. (AP Photo/Michael Dwyer)
Patrick McEnroe plays in an exhibition doubles match at the International Tennis Hall of Fame Championship in Newport, R.I., Sunday, July 19, 2015. (AP Photo/Michael Dwyer) AP

Ο Πάτρικ ΜακΕνρο εξήγησε πως είναι αντίθετος με την απόφαση του Νόβακ Τζόκοβιτς να απέχει από το US Open, χαρακτηρίζοντάς τον ανόητο.

Ο Πάτρικ ΜακΕνρο προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να καταλάβει την αρνητική στάση του Νόβακ Τζόκοβιτς όσον αφορά στη συμμετοχή του στο φετινό Αμερικανικό Όπεν.

Το φετινό US Open θα πραγματοποιηθεί πέραν κάθε αμφιβολίας πλέον, με την ATP μάλιστα να ανακοινώνει και μια σειρά άλλων τουρνουά που εκτείνονται μέχρι τις αρχές Οκτώβρη, και η απουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς από την ευκαιρία να κατακτήσει το 18ο Grand Slam της καριέρας του, πλησιάζοντας επικίνδυνα τους άλλους δύο μεγάλους, ξενίζει.

"Το φετινό US Open θα έχει κάποιες διαρροές. Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Σερίνα θα παίξει. Μπορείς να φέρεις μόνο ένα άτομο μαζί σου στις εγκαταστάσεις του US Open. Αλλά στο ξενοδοχείο ή γενικά στη χώρα μπορείς να φέρεις πολύ περισσότερο κόσμο. Απλά δεν θα μπορέσουν όλοι να μπουν στο Flushing Meadows.

H χώρα είναι ακόμα ελεύθερη και ο Τζόκοβιτς μπορεί να νοικιάσει ένα σπίτι για την οικογένειά του όπου θέλει. Αν ανησυχούν για λόγους υγείας να έρθουν, αυτή είναι ατομική απόφαση του καθενός και τη σέβομαι. Αλλά το να μην έρθει ο Τζόκοβιτς γιατί δεν θα μπορεί να φέρνει όλη την ομάδα του μαζί του παντού είναι εντελώς ανόητο για μένα".

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Michael Dwyer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ