ΤΕΝΙΣ

Λίαμ Μπρόαντι: "Ο Μάρεϊ μπορεί να διεκδικήσει το US Open"

Andy Murray of Britain poses with the trophy after winning the European Open final tennis match in Antwerp, Belgium, Sunday, Oct. 20, 2019. Murray defeated Stan Wawrinka of Switzerland 3-6/6-4/6-4. (AP Photo/Francisco Seco)
Andy Murray of Britain poses with the trophy after winning the European Open final tennis match in Antwerp, Belgium, Sunday, Oct. 20, 2019. Murray defeated Stan Wawrinka of Switzerland 3-6/6-4/6-4. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Άντι Μάρεϊ μπορεί να μην συγκαταλέγεται από τους περισσότερους αναλυτές στα φαβορί του φετινού US Open, όμως ο Λίαμ Μπρόαντι έχει διαφορετική άποψη.

Ο Βρετανός πρώην Νο1 τενίστας, επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από πολλούς μήνες απραξίας, ελέω κορονοϊού και τραυματισμών, με τη Νέα Υόρκη να είναι ο πρώτος σταθμός της πορείας του.

Ο πρωταθλητής του 2012 στο Flushing Meadows, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και είναι πολλά τα ερωτηματικά γύρω από την κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστεί στις ΗΠΑ.

Ο φίλος και συμπατριώτης του όμως, Λίαμ Μπρόαντι, πιστεύει ότι ο Muzza μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και τον τίτλο φέτος στο Αμερικανικό Όπεν!

Αναλυτικά όσα είπε το Νο211 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με αφορμή την παρουσία του Άντι Μάρεϊ στη Νέα Υόρκη:

"Είναι ο Μάρεϊ. Δεν μπορεί κανείς να πει πως δεν είναι στα φαβορί. Είναι κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων. Έχει δυο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στην κατοχή του και δεν νομίζω ότι μπορείς να τον ξεγράψεις εύκολα.

Ειδικά φέτος, που το τουρνουά είναι πιο διαφορετικό με άλλες χρονιές. Ο χρόνος θα δείξει αν ο Άντι είναι έτοιμος, όμως πιστεύω ότι πρέπει να είναι μέσα στα φαβορί για τον τίτλο".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ