ΤΕΝΙΣ

Κβίτοβα: "Παράξενο να προπονείσαι χωρίς στόχο"

Petra Kvitova of the Czech Republic serves to Australia's Ashleigh Barty during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Petra Kvitova of the Czech Republic serves to Australia's Ashleigh Barty during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Στην πρώτη της outdoor προπόνηση εδώ και αρκετές εβδομάδες προχώρησε η Πέτρα Κβίτοβα στην γενέτειρά της, την Πράγα, όπου είναι "κλεισμένη" αναγκαστικά λόγω κορονοϊού.

Όλα αυτά μετά την μερική ελάφρυνση των μέτρων κατά του κορονοϊού, που πήρε η τσεχική κυβέρνηση για την περίοδο του Πάσχα και αφορούν κυρίως αθλητικούς χώρους και δραστηριότητες αναψυχής.

Αυτό σήμαινε ότι πολλά κορτ της πόλης ήταν και πάλι διαθέσιμα με την Πέτρα Κβίτοβα να μην χάνει την ευκαιρία για να ξαναπιάσει ρακέτα στα χέρια της!

Ωστόσο, η προπόνηση αυτήν την περίοδο δεν έχει κάποιον ξεκάθαρο αγωνιστικό στόχο και αυτό επισήμανε σε δηλώσεις της την Τρίτη.

"Ειλικρινά, είναι μια πολύ παράξενη αίσθηση, το κίνητρο είναι μηδενικό και δεν ξέρεις πού να εστιάσεις. Το χώμα έχει φύγει από την "εξίσωση", το ίδιο και το γρασίδι. Πιο πολύ προσπαθώ να μείνω σε μια σχετική φόρμα. Θα δούμε για το αν θα επιστρέψουμε γενικά στο τουρ φέτος, ούτε αυτό δεν είναι σίγουρο. Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά το θετικό είναι ότι μπορώ να μείνω πολλές παραπάνω μέρες στη χώρα και το σπίτι μου. Για εμάς τους αθλητές, αυτό δεν συμβαίνει ποτέ", ανέφερε η κάτοχος δύο Wimbledon.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ