ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: Θα πληρώσει το μισό χρηματικό του έπαθλο σε πρόστιμο

Nick Kyrgios, of Australia, takes a moment between points during a match against Dusan Lajovic, of Serbia, during the third round of the Miami Open tennis tournament, Sunday, March 24, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Jim Rassol)
Nick Kyrgios, of Australia, takes a moment between points during a match against Dusan Lajovic, of Serbia, during the third round of the Miami Open tennis tournament, Sunday, March 24, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Jim Rassol) AP PHOTO/JIM RASSOL

Ο Νικ Κύργιος θα πληρώσει περίπου 15.000 ευρώ λόγω της συμπεριφορά του στους αγώνες που έδωσε κατά τη διάρκεια του Fever Tree Championships.

Έτσι όπως το πάει ο Νικ Κύργιος θα παίζει για να πληρώνει τα πρόστιμα που δέχεται. Στο Fever Tree Championships που διεξάγεται στο Λονδίνο ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Αυτό υπό φυσιολογικές συνθήκες θα του έδινε περίπου 28.000 ευρώ.

Μόνο που στον λογαριασμό του θα μπουν περίπου τα μισά. Ο Νικ Κύργιος τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του στους αγώνες με τους Μπαένα και Αλιασίμ με συνολικό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ. Τι έκανε ο Νικ Κύργιος και δέχτηκε αυτό το πρόστιμο;

Η αρχή έγινε στο ματς με τον Ρομπέρτο Κάρμπάγες Μπαένα. Εκεί ο Ελληνοαυστραλός τσακώθηκε με τον διαιτητή , αποκάλεσε "γελοίο" το καπέλο του, αναρωτήθηκε γιατί έπαιζε FIFA μέχρι τις 3 το πρωί και κατά την διάρκεια ενός break παρακολούθησε το διπλανό παιχνίδι μεταξύ του Ζιλ Σιμόν και του Κέβιν Άντερσον!

Λίγες ώρες αργότερα, ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στο 11ο game του 3ου σετ (με σκορ 5-5 και 30-0) και ο Αλιασίμ σέρβιρε, ο Κύργιος αρνήθηκε προκλητικά να κάνει υποδοχή, κάνοντας αυτό εδώ:

Εν τέλει ο Κύργιος έχασε το παιχνίδι και για πολλοστή φορά την ψυχραιμία του, καθώς αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πέταξε την ρακέτα του έξω από το γήπεδο!

Photo credits: AP Photo/Jim Rassol

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ