ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: "Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι ακριβώς θα ήθελα από την καριέρα μου"

Nick Kyrgios of Australia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain for the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, China, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Ng Han Guan)
Nick Kyrgios of Australia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain for the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, China, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

Ο Νικ Κύργιος δεν κατάφερε να προχωρήσει σε ένα Grand Slam. Ο Ελληνοαυστραλός αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του US Open από τον Ρότζερ Φέντερερ και στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος και με διάθεση αυτοκριτικής.

Ο Νικ Κύργιος δεν κατάφερε να προχωρήσει σε ένα Grand Slam. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του US Open από τον Ρότζερ Φέντερερ, χάνοντας με 3-0 σετ (6-4, 6-1 και 7-5) και στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος και με έντονη διάθεση αυτοκριτικής, καθώς η συμπεριφορά του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως επαγγελματική.

"Είναι πολλές οι φορές που αναρωτιέμαι τι ακριβώς θα ήθελα από την καριέρα μου. Δεν θα έλεγα πως είμαι ευχαριστημένος από αυτή την καριέρα και πιστεύω πως ακόμα υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Βρίσκομαι περίπου τέσσερα χρόνια στο tour και δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα. Αλλά νομίζω πως μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα.

Με εμένα το θέμα είναι περισσότερο εγκεφαλικό. Αν το θελήσω αρκετά, τότε θα κοιτάξω για την επιλογή του προπονητή και του ψυχολόγου. Σίγουρα θέλω να κάνω περισσότερα πράγματα στο τένις", ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Κύργιος.

AP Photo/Ng Han Guan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ