ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: Με κάθε ευκαιρία τα "χώνει" στον Τζόκοβιτς

Australia's Nick Kyrgios reacts during his fourth round singles match against Spain's Rafael Nadal at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Australia's Nick Kyrgios reacts during his fourth round singles match against Spain's Rafael Nadal at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο του Νικ Κύργιου, ο οποίος του τα "έχωσε" για ακόμη μία φορά.

Ένα post του γνωστού τενιστικού δημοσιογράφου, Μπεν Ρότερνμπεργκ, ήταν αυτή τη φορά η αιτία για τον Νικ Κύργιο ώστε να εκφράσει και πάλι τα παράπονά του στον Νόβακ Τζόκοβιτς για τη διοργάνωση του Adria Tour. Ο Σέρβος πρωταθλητής σημείωσε την 20η νίκη του στη σεζόν, σε ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει το 2020 και ο δημοσιογράφος παρέθεσε δηλώσεις του Νόλε για την πιθανότητα να τελειώσει τη σεζόν αήττητος.

Δράττοντας την ευκαιρία, ο Κύργιος σχολίασε και πάλι αρνητικά τον Τζόκοβιτς, όπως έχει κάνει στο παρελθόν και με τον Σέρβο αλλά και με άλλους τενίστες που κατά τη διάρκεια της τενιστικής καραντίνας, έπαιρναν μέρος σε φιλανθρωπικούς αγώνες, σχολιάζοντας σχετικά:

"Μοναδικός τενίστας. Μπορεί να ολοκληρώσει το 2020 χωρίς ήττα κι αυτό δεν μπορεί να του το αφαιρέσει κανείς. Δυστυχώς όταν έπρεπε να έδειξε την ίδια ηγετική ικανότητα και ταπεινότητα, έχασε. Η πλειοψηφία θα έλεγε ότι δέχθηκε μεγάλη ήττα".

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ