ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: "Ήθελα να χτυπήσω τον Ναδάλ στο στήθος του"

Spain's Rafael Nadal, right, greets Australia's Nick Kyrgios at the net after beating him in a Men's singles match during day four of the Wimbledon Tennis Championships in London, Thursday, July 4, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Spain's Rafael Nadal, right, greets Australia's Nick Kyrgios at the net after beating him in a Men's singles match during day four of the Wimbledon Tennis Championships in London, Thursday, July 4, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος, παραδέχθηκε ότι σημάδεψε με το μπαλάκι το στήθος του Ράφα Ναδάλ και δεν έδειξε απολογητική διάθεση. "Με τόσα εκατομμύρια λογαριασμό θα μπορεί να διαχειριστεί μια μπάλα χωρίς να θυμώσει", υποστήριξε.

Ο Ράφα Ναδάλ έκαμψε την αντίσταση του Νικ Κύργιου και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon, εκεί όπου θα βρεθεί και ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας σημάδεψε με το μπαλάκι τον 33χρονο Ισπανό αντίπαλό του, κερδίζοντας τον πόντο, αλλά προκαλώντας αρνητικά σχόλια. Ο Κύργιος παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν ο στόχος - να σημαδέψει δηλαδή τον Ίβηρα όταν έφυγε το μπαλάκι από τη ρακέτα του - ωστόσο δεν έδειξε απολογητική διάθεση.

Αντίθετα έκανε επίκληση στους τίτλους και τα εκατομμύρια που έχει κερδίσει στην καριέρα του ο Ναδάλ όσον αφορά στην αντίδρασή του.

"Γιατί να απολογηθώ; Πήρα έναν πόντο σύμφωνα με τους κανονισμούς. Είναι μια στρατηγική, όπως όλες οι υπόλοιπες. Τον ενόχλησε; Δεν ξέρω γιατί να τον ενοχλήσει.

Πόσα Slams έχει; πόσα εκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό; πιστεύω πως μπορεί να διαχειριστεί μια μπάλα στο στήθος του χωρίς να θυμώσει. Και ναι, ο στόχος μου ήταν να τον πετύχω στο κέντρο στο στήθος του", υποστήριξε ο Κύργιος.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ