ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: "Εκτός Τοπ 50; Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου"

Nick Kyrgios of Australia reacts after missing a shot during his match against Jeremy Chardy of France at the Brisbane International tennis tournament in Brisbane, Australia, Wednesday, Jan. 2, 2019. (AP Photo/Tertius Pickard)
Nick Kyrgios of Australia reacts after missing a shot during his match against Jeremy Chardy of France at the Brisbane International tennis tournament in Brisbane, Australia, Wednesday, Jan. 2, 2019. (AP Photo/Tertius Pickard) (AP PHOTO/TERTIUS PICKARD)

Ο Νικ Κύργιος θα βρίσκεται εκτός Τοπ 50 στη νέα Παγκόσμια της ATP, ωστόσο αυτό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου.

Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια ο Νικ Κύργιος θα βρεθεί εκτός Τοπ 50 στην επόμενη κατάταξη της ATP. Για την ακρίβεια η προηγούμενη φορά που συνέβη αυτό ήταν στις 19 Ιανουαρίου 2015 όταν είχε βρεθεί στην 53η θέση.

Αυτό, όμως, δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Τουλάχιστον, αυτό φάνηκε από την απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση.

Μετά τον αποκλεισμό του στο δεύτερο γύρο από το τουρνουά του Μπρισμπέιν το οποίο πέρσι είχε κατακτήσει, ο Νικ Κύργιος ρωτήθηκε για το γεγονός ότι στην επόμενη παγκόσμια κατάταξη θα βρίσκεται εκτός Τοπ 50 και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: "Θα είμαι εκτός Τοπ50; Πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το μόνο καλό στοιχείο που είχα σε αυτό το τουρνουά ήταν το σερβίς. Πέραν από αυτό δεν έκανα τίποτα καλά. Αλλά δεν είχα καν απαιτήσεις.

Ουσιαστικά, τις δύο μέρες στο Μπρισμπέιν έπαιξα περισσότερο τένις απ’ότι σε όλη την off season! Δεν γίνεται να βρεις ρυθμό τόσο γρήγορα. Δεν αγχώνομαι όμως. Θέλω να είμαι έτοιμος για τη Μελβούρνη και υπάρχουν ακόμη χρονικά περιθώρια. Ίσως θα ήταν μια καλή ιδέα να χτυπήσω και μερικές μπάλες στην προπόνηση".

Photo credits: AP Photo/Tertius Pickard

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ