ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: "Είμαι απ' τους καλύτερους στον κόσμο στο γρασίδι"

Nick Kyrgios of Australia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain for the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, China, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Ng Han Guan)
Nick Kyrgios of Australia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain for the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, China, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

Ο Νικ Κύργιος πιστεύει στις δυνατότητές του στο γρασίδι, στόχος του είναι το Wimbledon, ενώ δεν μετανιώνει για τα σχόλια που έκανε για τον Nόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος, έκανε δηλώσεις και ανέφερε πως πιστεύει στις δυνατότητές του στο γρασίδι, στόχος του είναι το Wimbledon, ενώ δεν μετανιώνει για τα σχόλια που έκανε για τον Σέρβο, Nόβακ Τζόκοβιτς.

"Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στο γρασίδι όταν είμαι στη μέρα μου και ξέρω πως μπορώ να ωθήσω τον εαυτό μου σ' αυτή την επιφάνεια. Πάντα ένιωθα πιο άνετα στο γρασίδι. Ο απολογισμός μου στο Wimbledon είναι πολύ καλός. Έχω καλές αναμνήσεις, εκεί ξεκίνησαν όλα για μένα", δήλωσε ο Κύργιος, ο οποίος προετοιμάζεται για το Queen's Club Championships.

Το 2014 είχε κάνει πορεία ως τα προημιτελικά, αποκλείοντας τον Γάλλο, Ρισάρντ Γκασκέ, από 0-2 σετ, σ' ένα ματς που έσωσε εννέα match points και τον Ραφαέλ Ναδαλ στον 4ο γύρο του Grand Slam.

Επίσης, έκανε και ένα σχόλιο για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον περασμένο μήνα: "Κάποιοι άνθρωποι τις λάτρεψαν. Δε θα πω ονόματα, αλλά ανεξάρτητα με το αν άρεσαν ή όχι, ήταν απλά οι ειλικρινείς μου σκέψεις".

AP Photo/Ng Han Guan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ