ΤΕΝΙΣ

Ξέσπασε σε δάκρυα η Μουγκουρούθα στη συνέντευξη Τύπου

Spain's Garbine Muguruza returns the ball during her semi final match against Ukraine's Elina Svitolina at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 20, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Spain's Garbine Muguruza returns the ball during her semi final match against Ukraine's Elina Svitolina at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 20, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η Ισπανίδα τενίστρια, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου της, ξεσπώντας σε κλάματα ενώ σχολίαζε τη συμπεριφορά του γαλλικού κοινού και της αντιπάλου της, Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα αποκλείστηκε από την Κρίστινα Μλαντένοβιτς στο Roland Garros και στη συνέντευξη Τύπου ξέσπασε σε δάκρυα όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες του γαλλικού κοινού και τις προκλήσεις της αντιπάλου της.

"Ήταν σκληρό, αλλά το καταλαβαίνω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι το κοινό θα μπορούσε να δείξει μεγαλύτερο σεβασμό, γιατί αναγκάστηκα να σταματήσω σε κάποια στιγμή.

Η διαιτητής αναγκάστηκε να ηρεμήσει τους θεατές αρκετές φορές. Δεν είμαι εδώ για να δημιουργήσω εχθρούς, μου αρέσει να παίζω εδώ, αλλά δεν έχω το καλύτερο συναίσθημα τώρα".

Έπειτα, η Μουγκουρούθα ρωτήθηκε εάν την ενόχλησαν οι κραυγές της αντιπάλου της, Κριστίνα Μλαντένοβιτς, η οποία φώναζε "Forza" μετά από τα λάθη της Ισπανίδας.

Η υπεύθυνη Τύπου της WTA ρώτησε την τενίστρια εάν μπορούσε να συνεχίσει τη συνέντευξη Τύπου κι έκρινε ότι έπρεπε να την βγάλει εκτός της αίθουσας για να την ηρεμήσει.

Όταν επέστρεψε, απάντησε στην ερώτηση (αν την ενοχλούσε το "Forza" της Μλαντένοβιτς) με ειρωνεία. "Όχι, νομίζω ότι μιλά 25 γλώσσες, έτσι άκουσα"

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ