ΤΕΝΙΣ

Ξεκινάει προετοιμασία για γρασίδι ο Τσιτσιπάς

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns a shot to Tommy Robredo, of Spain, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 27, 2018, in New York. (AP Photo/Kevin Hagen)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns a shot to Tommy Robredo, of Spain, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 27, 2018, in New York. (AP Photo/Kevin Hagen) AP PHOTO/KEVIN HAGEN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Λονδίνο τις τελευταίες ώρες και ξεκινάει προετοιμασία από τώρα για την grass court season.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοινοποίησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, που δείχνει πόσο ενθουσιασμένος είναι για την έναρξη των προπονήσεων του στο γρασίδι.

Στο Queen’s Club του Λονδίνου θα περάσει τις επόμενες ημέρες της… καραντίνας ο 21χρονος τενίστας, που μπορεί να προσέχει τον εαυτό του και να αποφεύγει τις εξόδους, όμως φυσικά και δεν γίνεται να αποχωριστεί πλήρως το αγαπημένο του τένις.

Ο Στέφανος μόλις έφτασε στον προορισμό του, ανήρτησε βίντεο στα social media όπου δείχνει τα grass courts του club, λέγοντας: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι επιστρέφω στο γρασίδι. Πίσω στο σπίτι”.

Από ότι φαίνεται και από αυτήν την κίνηση του Τσιτσιπά, μάλλον ολόκληρη η χωμάτινη περίοδος του φετινού Tour πάει περίπατο, με μοναδικό αστερίσκο το Roland Garros, που πήρε την απόφαση να ανακοινώσει αλλαγή ημερομηνίας εκεί που δεν το περίμενε κανείς.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά τους επόμενους δυο μήνες, τότε σιγά σιγά θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε κι εμείς για γρασίδι!

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ