ΤΕΝΙΣ

Κορονοϊός: Ο δεκάλογος του Τζόκοβιτς εναντίον της φονικής πανδημίας

Κορονοϊός: Ο δεκάλογος του Τζόκοβιτς εναντίον της φονικής πανδημίας

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπαίνει δυνατά στη μάχη εναντίον του κορονοϊού και έδωσε δέκα συμβουλές που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα εναντίον της φονικής πανδημίας.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπαίνει δυνατά στη μάχη εναντίον του κορονοϊού και έδωσε δέκα συμβουλές που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα εναντίον της πανδημίας. Ο 32χρονος Σέρβος ήταν πάρα πολύ τυχερός που πρόλαβε μία από τις τελευταίες πτήσεις από Η.Π.Α. προς την Ευρώπη πριν μπει η απαγόρευση των υπερατλαντικών πτήσεων και μοιράστηκε με τους φίλους του στην εφαρμογή Telegraf, μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές που θα βοηθήσουν στην μάχη κόντρα στον ιό.

  1. Αυξήστε την ημερήσια ποσότητα βιταμίνης C που καταναλώνετε. Η συνιστώμενη ποσότητα είναι πέντε με επτά γραμμάρια τη μέρα αλλά μπορείτε να λάβετε μέχρι και δέκα.
  2. Πιείτε ζεστό νερό με λεμόνι μαζί με θαλασσινό αλάτι κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Πιείτε ζεστό νερό με λεμόνι και αρκετές φορές μέσα στη μέρα σας. Και πάλι όσο γίνεται το στομάχι να είναι άδειο όταν το λαμβάνετε.
  3. Να πίνετε χυμούς από πράσινα φρούτα και πράσινα λαχανικά. Η αλκαλική τους βάση σκοτώνει τα παθογενή στοιχεία που φέρουν οι ιοί.
  4. Ένα βλαβερό περιβάλλον για την υγεία σας προκύπτει από fast food, άγχος, ανησυχία, θυμό, ζαχαρούχα ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα.
  5. Καταναλώστε ένα μικρό κομμάτι σκόρδο μαζί με μέλι και κανέλα. Kαι η πιπερόριζα κάνει καλό.
  6. To νερό καλλοειδούς αργύρου είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος εναντίον των "δηλητηρίων" που υπάρχουν στο σώμα μας.
  7. Διάφορα είδη τσαγιού και και βοτάνων είναι πάντα ευπρόσεκτα.
  8. Βόλτα σε μέρη με καθαρό αέρα σε φυσικό περιβάλλον (πάρκα, δάση, λίμνες, ποτάμια, θάλασσα) μας αναζωογονούν σωματικά, ψυχικά και πνευματικά.
  9. Ασκήσεις ενσυνειδητότητας (yoga) σας βοηθούν να έχετε συναισθηματική και πνευματική ηρεμία και επαναφέρουν σε ισορροπία τον μεταβολισμό σας.
  10. Να ακούτε τη μουσική που σας ανεβάζει τη διάθεση και σας ηρεμεί και να μείνετε κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ