ΤΕΝΙΣ

Κορονοϊός: Η αξιέπαινη κίνηση του Κύργιου εν μέσω πανδημίας

Κορονοϊός: Η αξιέπαινη κίνηση του Κύργιου εν μέσω πανδημίας

Ο Νικ Κύργιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό πως προθυμοποιείται να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη στις μέρες της πανδημίας.

Με ένα λιτό μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος δείχνει για ακόμη μια φορά το φιλανθρωπικό του πρόσωπο και ετοιμάζεται να βοηθήσει όσους άπορους του το ζητήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικ ζητάει από τους συμπατριώτες του που δεν δουλεύουν και δεν έχουν χρήματα για να καλύψουν με άνεση τις καθημερινές τους ανάγκες, να μην διστάσουν και να του στείλουν μήνυμα ώστε να τους βοηθήσει.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο 24χρονος:

“Αν κάποιος δεν εργάζεται/δεν έχει κανένα εισόδημα και του τελειώνουν τα τρόφιμα ή απλά περνάει δύσκολα, τον παρακαλώ να μην κοιμηθεί με άδειο στομάχι. Μην φοβηθείτε ή ντραπείτε να μου στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα.

Θα είμαι παραπάνω από χαρούμενος να μοιραστώ ότι έχω. Είτε ένα ένα κουτί noodles, είτε μια φρατζόλα ψωμί, είτε λίγο γάλα. Θα το αφήσω στην πόρτα σας και δεν θα κάνω καμιά ερώτηση”.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ