ΤΕΝΙΣ

Κορονοϊός: Επιμένει για Σεπτέμβρη το Masters της Μαδρίτης

Gilles Simon from France serves the ball to Britain's Andy Murray during the final of the Madrid Masters in Madrid, on Sunday, Oct. 19, 2008.  (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Gilles Simon from France serves the ball to Britain's Andy Murray during the final of the Madrid Masters in Madrid, on Sunday, Oct. 19, 2008. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Κανονικά το Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί το Masters της Μαδρίτης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, παρά το γεγονός πως μετατέθηκε για εκείνη την περίοδο το Ρολάν Γκαρός λόγω του κορονοϊού.

Παρά την παγκόσμια κατακραυγή που έχει αντιμετωπίσει το Ρολάν Γκαρός για τη μονομερή μεταφορά του τον προσεχή Σεπτέμβριο, το Masters της Μαδρίτης επιμένει ότι μπορεί να λάβει χώρα τον ίδιο μήνα ως το μοναδικό τουρνουά προετοιμασίας πριν το Γαλλικό Όπεν!

Συγκεκριμένα, θα λάβει χώρα, σύμφωνα με τους διοργανωτές του πάντα, ακριβώς την εβδομάδα μετά το US Open και πριν την εβδομάδα έναρξης του Ρολάν Γκαρός, δηλαδή 13-19 Σεπτεμβρίου.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Χεράρ Τσομπανιάν που είναι το "δεξί χέρι" του προέδρου και οργανωτή του Madrid Masters, Ιόν Τιριάκ: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να διοργανώσουμε το τουρνουά τον Σεπτέμβρη. Νομίζω ότι η πρόταση μας θα γίνει αποδεκτή παρά την πολυπλοκότητα που θα φέρει στο καλεντάρι. Δεν φτάνουν όλοι στη δεύτερη εβδομάδα του US Open, συνεπώς θα έχουν χρόνο για τη μετάβαση στο χώμα. Μόνο οι φιναλίστ του US Open θα νιώσουν αυτήν την πίεση. Ο κόσμος θέλει να δει το Masters της Μαδρίτης και θα του δώσουμε αυτήν την ευκαιρία", ανέφερε ο Τσομπανιάν υιοθετώντας στάση "Ρολάν Γκαρός" μέχρι στιγμής στις δηλώσεις του.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ