ΤΕΝΙΣ

Κορέτζα: "Έπραξε σωστά και δεν πήγε στις ΗΠΑ ο Ναδάλ"

Spain's Rafael Nadal celebrates as he defeats Taylor Fritz of the U.S. in the men's final match at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell)
Spain's Rafael Nadal celebrates as he defeats Taylor Fritz of the U.S. in the men's final match at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο Άλεξ Κορέτζα μίλησε για την απόφαση του Ράφα Ναδάλ να μην δώσει το "παρών" στο US Open.

Ο πρώην Νο2 τενίστας του κόσμου και νυν σχολιαστής του Eurosport, Άλεξ Κορέτζα, αναφέρθηκε στην επιλογή του Ράφα Ναδάλ να μην ταξιδέψει φέτος στη Νέα Υόρκη για να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2019...

Ο Ισπανός σχολιαστής μίλησε μεταξύ άλλων και για τις πιθανότητες του "Matador" να κατακτήσει το φετινό Roland Garros και να ισοφαρίσει τον Ρότζερ Φέντερερ στις κατακτήσεις Grand Slam.

Σύμφωνα με τον φιναλίστ του Γαλλικού Όπεν, η απόφαση του Ράφα να επικεντρωθεί σε αυτό που κάνει καλύτερο από τον καθένα, να κερδίζει δηλαδή το Ρολάν Γκαρός ήταν 100% σωστή!

"Είμαι σίγουρος ότι πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει το Ρολάν Γκαρός αφού πρώτα παίξει μερικά φιλικά ματς πριν. Στο δίλημμα "US Open ή Ρολάν Γκαρός", ο Ράφα πάντα θα επέλεγε το δεύτερο. Χρειάζεται μόνο να πάρει μερικά ματς στα πόδια του πριν από το Παρίσι. Τότε, θα είναι απόλυτα έτοιμος. οι πιθανότητες του να πάρει ακόμα ένα Slam είναι σαφώς μεγαλύτερες στο Ρολάν Γκαρός παρά στο US Open" ανέφερε ο Κορέτζα.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ