ΤΕΝΙΣ

Κόντρα Κύργιου, Τσόριτς για το Adria Tour

Κόντρα Κύργιου, Τσόριτς για το Adria Tour

Μπορεί το Adria Tour να έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ακόμα ορισμένοι ασχολούνται με αυτό και τα όσα προκάλεσε στην περιοχή των βαλκανίων.

Ο Μπόρνα Τσόριτς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης και ένας από αυτούς που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό με αποτέλεσμα το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε η οικογένεια Τζόκοβιτς, να σταματήσει κακήν κακώς πριν την ολοκλήρωσή του.

Ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους του Adria Tour ήταν και ο Νικ Κύργιος που χαρακτήριζε ανεύθυνους τους τενίστες που έβγαιναν, χόρευαν χωρίς μπλούζες και μετά γέμιζαν τα γήπεδα, αγνοώντας τα μέτρα προστασίας κατά του ιού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Κροατικό περιοδικό "Jutarnji", ο Τσόριτς ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Κύργιου τον οποίον χαρακτήρισε "Στρατηγό μετά τη μάχη" δεν φαίνεται να τον έχει σε μεγάλη υπόληψη.

"Διάβασα τι είχε γράψει αλλά δεν με νοιάζει. Του αρέσει να είναι Στρατηγός μετά τη μάχη. Αν τα έλεγε κάποιος άλλος, ίσως τα κατανοούσα αλλά ο Κύργιος; Δεν είναι και πολύ αξιόπιστο. Έτσι είναι το στυλ του, δουλεύει με αυτό το σκεπτικό. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Ζβέρεφ συμπεριφέρθηκε άσχημα αλλά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να κριτικάρεις έναν συνάδελφο με αυτόν τον τρόπο. Εγώ δεν θα το έκανα αλλά και πάλι... είναι ο Κύργιος" δήλωσε ο Κροάτης πρωταθλητής.

Μόλις έπεσαν στα χέρια του αυτές οι δηλώσεις, ο Κύργιος δεν τις άφησε ασχολίαστες.

"Θα έπρεπε να σε νοιάζει. Πέτρες έχεις στο κεφάλι σου; Και πάλι, μπορεί να στηρίξεις τους συναδέλφους σου απλά προσπαθώ να τους συνετίσω. Όταν έλεγα αυτά που έλεγα, δεν είχα σκοπό να τους ενοχλήσω. Είναι αθλητές του τένις, δεν είναι τίποτα ξεχωριστό. Όπως το φανταζόμουν, το πνευματικό επίπεδο του Τσόριτς είναι μηδέν" έγραψε ο Κύργιος στο twitter.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ