ΤΕΝΙΣ

Κόντα: "Χρειάστηκα προσαρμογή στο παιχνίδι της Σάκκαρη"

Britain's Johanna Konta returns to Greece's Maria Sakkari during their Men's Singles Match on day five at the Wimbledon Tennis Championships in London Friday, July 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Britain's Johanna Konta returns to Greece's Maria Sakkari during their Men's Singles Match on day five at the Wimbledon Tennis Championships in London Friday, July 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Τζο Κόντα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Μαρία Σάκκαρη στον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον, ωστόσο το έργο της μόνο εύκολο δεν ήταν, όπως παραδέχθηκε.

Η Μαρία Σάκκαρη δυσκόλεψε αρκετά το νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, Τζο Κόντα, στην αναμέτρηση του 3ου γύρου του Γουίμπλεντον, κάτι που παραδέχθηκε και η Βρετανίδα πρωταθλήτρια στις δηλώσεις της μετά από τον αγώνα.

"Νομίζω ότι υπήρχαν ορισμένες δύσκολες συνθήκες σήμερα. Υπήρχε περισσότερη σκόνη από όσο φαίνεται και δεν ήταν εύκολο για καμία από τις δυο μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που προσπάθησα να είμαι εντάξει στα απλά πράγματα, να ανταγωνιστώ σκληρά και να διασφαλίσω ότι έχω ψάξει τα πάντα".

"Ήταν διαφορετικό ματς σε σχέση με τους προηγούμενους γύρους. Σίγουρα χρειάστηκα ένα διάστημα προσαρμογής στο παιχνίδι της. Χτυπούσε την μπάλα ελεύθερα. Είχε βάθος στα χτυπήματά της και σίγουρα ήταν μια δοκιμασία για εμένα. Ήξερα τι έπρεπε να επιχειρήσω, παρότι δεν κατάφερα να το κάνω σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αλλά ένιωθα συγκεντρωμένη και προσπάθησα να παραμείνω δυνατή όποτε χρειάστηκε".

Όταν, πάντως, η Κόντα ρωτήθηκε για το εάν είναι φαβορί για την κατάκτηση του "εντός έδρας" grand slam, αποκρίθηκε: "Όλοι είναι πιθανοί νικητές εδώ. Βρίσκομαι εδώ με την ελπίδα να παραμείνω μέχρι τέλους, αλλά βλέπω κάθε παιχνίδι τη φορά".

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ