ΤΕΝΙΣ

Κλάιστερς: Έτοιμη για δράση, όποτε χρειαστεί...

Belgium's Kim Clijsters reacts after she got a point against Spain's Gabrine Muguruza during a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Belgium's Kim Clijsters reacts after she got a point against Spain's Gabrine Muguruza during a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη θέληση της Κιμ Κλάιστερς να επιστρέψει στα courts.

Ούτε η πανδημία του κορονοϊού! Η 36χρονη Βελγίδα τενίστρια πραγματοποίησε φέτος την τρίτη της απόπειρα να επιστρέψει στο τουρ μετά από επτά σχεδόν χρόνια απουσίας, αγωνιζόμενη σε Ντουμπάι και Μοντερέι πριν έρθει η αναστολή του τουρ και το γενικό lockdown που ακολούθησε.

Το οποίο, όμως, δεν έχει "φρενάρει" σε καμία περίπτωση τη διάθεση της να επιστρέψει στη δράση όποτε η κατάσταση επανέλθει σε κανονικά επίπεδα. "Έχω ακόμα κίνητρο. Ελπίζω να παίξουμε από αυτή τη σεζόν. Αλλά ακόμα και αν δεν παίξουμε, σκοπεύω να συνεχίσω. Ένιωθα ότι ήμουν πλήρης σχετικά με το τένις. Αλλά μετά τη γέννηση του τρίτου μας παιδιού, ξεκίνησα να ταξιδεύω και να σχολιάζω αγώνες τένις αλλά μέσα μου ένιωθα ότι ακόμα ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Είχα την αδρεναλίνη".

"Η καραντίνα ήταν μια ακόμη πρόκληση για μένα! Έφτιαχνα κορτ με τις καρέκλες της κουζίνας! Ήρθαμε στο Βέλγιο για αυτήν την περίοδο. Εγώ είμαι πανέτοιμη να παίξω στο US Open αν χρειαστεί! Ας είναι και στο court 18, δεν με νοιάζει να παίξω στο Arthur Ashe" κατέληξε με μεγάλη ταπεινότητα.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Kamran Jebreili

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ