ΤΕΝΙΣ

Καραλής για Τσιτσιπά: "Πριν 2 μήνες είχε καβαλήσει το καλάμι. Τώρα είναι ο Θεός σας"

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning a point against Alexander Zverev of Germany during their ATP World Tour Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Wednesday, Nov. 13, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning a point against Alexander Zverev of Germany during their ATP World Tour Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Wednesday, Nov. 13, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Εμμανουήλ Καραλής με tweet σχολίασε με αιχμητό τρόπο όσους πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το ATP Finals το βράδυ της Κυριακής μετά από μία μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ και έγραψε το όνομα του στην ιστορία της διοργάνωσης αφού έγινε ο πέμπτος μικρότερος που τα καταφέρνει.

Για να φτάσει σε αυτό το τρόπαιο ο Τσιτσιπάς πέρασε αρκετές δυσκολίες το περασμένο καλοκαίρι και δέχτηκε αρκετή κριτική.

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Εμμανουήλ Καραλής με ανάρτησή του στο twitter. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ και φίλος του Στέφανου Τσιτσιπά έγραψε χαρακτηριστικά: "Πριν 2 μήνες είχε καβαλήσει το καλάμι. Τώρα είναι ο Θεος σας"

Δείτε την σχετική ανάρτησή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ