ΤΕΝΙΣ

Κανονικά και με φιλάθλους το US Open

Κανονικά και με φιλάθλους το US Open
AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, το US Open σχεδιάζεται κανονικά για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Ανακοίνωση εξέδωσε την Παρασκευή το US Open, σύμφωνα με την οποία οι διοργανωτές προγραμματίζουν κανονικά τη διεξαγωγή του τουρνουά στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, 31 Αυγούστου με 13 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, στην ανακοίνωση, αναφέρεται το ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνιών αλλά και έδρας διεξαγωγής.

"Η USTA έχει στόχο να διοργανώσει το US Open 2020 στη Νέα Υόρκη, στις ημερομηνίες που έχουν προβλεφθεί. Μάλιστα, παραμένει η πρόθεσή μας να γίνει το τουρνουά με την παρουσία φιλάθλων.

Ωστόσο, αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι βιώνουμε μια εποχή αβεβαιότητας και το πλαίσιο διαμορφώνεται ανάλογα τις εξελίξεις με την πανδημία του Covid-19 και έτσι διατηρούμε και ένα σενάριο διεξαγωγής της διοργάνωσης χωρίς φιλάθλους.

"Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ερευνούμε κάθε σενάριο για τη διεξαγωγή του US Open ακόμα και την προοπτική να αλλάξει τοποθεσία ή ημερομηνία, αν και τη δεδομένη στιγμή αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

"Βασική μας προτεραιότητα είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων όσων εμπλέκονται στη διοργάνωση. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές της Νέας Υόρκης και πραγματοποιούμε εβδομαδιαία meeting με τον ιατρικό μας σύμβουλο για όλα τα ενδεχόμενα και τις εξελίξεις.

"Αυτή τη στιγμή, ο στόχος μας είναι να έχει παρθεί τελική απόφαση για το US Open, στα μέσα Ιουνίου. Θα συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενήμερους" ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ