ΤΕΝΙΣ

Ιβάνοβιτς: "Αδιανόητο αυτό που επιχειρεί η Κλάιστερς"

Ιβάνοβιτς: "Αδιανόητο αυτό που επιχειρεί η Κλάιστερς"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Άνα Ιβάνοβιτς για την προσπάθεια της Κιμ Κλάιστερς να επιστρέψει στο τουρ τονίζοντας ότι ελπίζει να φτάσει στο επίπεδο που βρισκόταν παλαιότερα.

Η Άνα Ιβάνοβιτς επαίνεσε την Κιμ Κλάιστερς για τη συγκινητική προσπάθεια που ξεκίνησε στις αρχές του 2020 πραγματοποιώντας την τρίτη της απόπειρα να επιστρέψει στο τουρ, ωστόσο, θεωρεί ότι η Βελγίδα τενίστρια δεν θα μπορέσει να πιάσει την απόδοση περασμένων ετών.

Η 33χρονη πια Σέρβα πρώην τενίστρια και μητέρα δύο παιδιών, αποσύρθηκε από το τουρ σε ηλικία 29 ετών το 2016 και αφοσιώθηκε στην οικογενειακή της ζωή με τον ποδοσφαιριστή Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

"Είδα τους δύο αγώνες που πρόλαβε να παίξει μέσα στο 2020 και ομολογώ ότι χτυπούσε τη μπάλα απίστευτα καλά! Πραγματικά ελπίζω να βρει το επίπεδο που είχε παλιά στο παιχνίδι της. Αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο μετά από τόσα χρόνια".

"Είναι αδιανόητο αυτό που πάει να κάνει. Μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, επέστρεψε και πήρε 3 Grand Slam. Και τώρα δοκιμάζει να επιστρέψει μετά τη γέννηση τριών παιδιών".

"Τη σέβομαι πολύ, δεν έχω ιδέα πώς τα καταφέρνει! Όχι γιατί δεν έχει καλή φυσική κατάσταση αλλά γιατί το σώμα σου αντιδρά διαφορετικά. Όταν είσαι τόσο καιρό μακριά από αγώνες, θέλει πολύ χρόνο για να επανέλθεις στο σωστό ρυθμό αγώνα" ανέφερε η Ιβάνοβιτς.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ