ΤΕΝΙΣ

Ιβανίσεβιτς: "Ο Τζόκοβιτς θα γίνει GOAT"

Serbian tennis player Novak Djokovic speaks during a press conference in Belgrade, Serbia, Monday, May 25, 2020. Djokovic is planning to set up a series of tennis tournaments in the Balkan region while the sport is suspended amid the coronavirus pandemic. No professional tennis tournaments have been played since March. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Serbian tennis player Novak Djokovic speaks during a press conference in Belgrade, Serbia, Monday, May 25, 2020. Djokovic is planning to set up a series of tennis tournaments in the Balkan region while the sport is suspended amid the coronavirus pandemic. No professional tennis tournaments have been played since March. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς σε πρόσφατη συνέντευξή του στην κροατική τηλεόραση εξέφρασε την άποψή του, ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα γίνει ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών.

Ο Κροάτης, πρώην Νο1 τενίστας του κόσμου και νυν μέλος του προπονητικού επιτελείου του Νόλε, πιστεύει πως δεν αργεί η ώρα που ο Σέρβος θα θεωρείται GOAT του τένις, ξεπερνώντας τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ.

Μιλώντας σε κανάλι της Κροατικής τηλεόρασης, ο Ιβανίσεβιτς έπλεξε το εγκώμιο του Τζόκοβιτς, έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος για την μέχρι τώρα μεταξύ τους συνεργασία και έθεσε τους στόχους του μέλλοντος. Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Νόβακ ξεκίνησε φοβερά τη σεζόν με 18 σερί νίκες. Το τενιστικό του επίπεδο, όσο και το ψυχολογικό του επίπεδο, έφτασε σε πολύ υψηλά στάνταρ και πραγματικά είναι κρίμα που δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη σεζόν στον ίδιο ρυθμό, εξαιτίας της πανδημίας. Όλοι έχασαν από την συγκεκριμένη διακοπή, αλλά ο Νόβακ μάλλον έχασε περισσότερα από τους υπόλοιπους τενίστες. Πάντως, η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική, όσο κράτησε πριν την αναστολή του Tour.

Όσον αφορά τώρα, το αν μπορέσει ο Τζόκοβιτς να γίνει ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, πιστεύω έχει γίνει ήδη ξεκάθαρο από τις επιδόσεις του. Είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς, αλλά κατά την άποψή μου ο Νόβακ είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει όλα τα Grand Slams που θα γίνουν, μέχρι να εγκαταλείψει την καριέρα του. Πιστεύω θα σπάσει το ρεκόρ με τις κατακτήσεις Major. Δυστυχώς, πιστεύω ότι ο Φέντερερ δεν θα κερδίσει άλλο Grand Slam, γιατί δεν μπορεί να επανέλθει στο τένις… νεότερος. Ο Τζόκοβιτς θα γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών σε σύντομο χρονικό διάστημα”.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ