ΤΕΝΙΣ

Ιβανίσεβιτς: "Δεν πιστεύω να παιχτεί άλλο τένις το 2020"

FILE - This July 1, 2019, file photo shows former Wimbledon champion Goran Ivanisevic watching a men's singles match between Novak Djokovic and Philip Kohlschreiber at the Wimbledon Tennis Championships in London. Ivanisevic has gained the most fan votes for the International Tennis Hall of Fame's Class of 2020, in voting results released Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File)
Ιvanisevic/ap images AP IMAGES

Απαισιόδοξος ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς, προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, για τη συνέχιση της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Όπως και ο Ρότζερ Φέντερερ, έτσι και ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς εμφανίστηκε συγκλονισμένος από την ακύρωση του φετινού Wimbledon.

O πρωταθλητής του θρυλικού Championships το 2001, έχει σπουδαίες αναμνήσεις από το Λονδρέζικο Grand Slam και δήλωσε απογοητευμένος που δεν θα διεξαχθεί φέτος το χορτάρινο τουρνουά.

Επίσης, σε δηλώσεις του σε αθλητικό site της πατρίδας του (Sportske Novosti), ο Κροάτης προπονητής, εξέφρασε την απαισιόδοξη άποψή του ότι δεν θα πραγματοποιηθεί άλλο τουρνουά φέτος και πως θα δούμε ξανά δράση στο Australian Open 2021!

"Μου φάνηκε ψέμα η ανακοίνωση της ακύρωσης του Wimbledon. Νιώθω πολύ λυπημένος γιατί είναι ένα τουρνουά που μου φέρνει ξεχωριστά συναισθήματα. Όμως, έγινε αυτό που έπρεπε. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη" είπε ο Ιβανίσεβιτς για την ματαίωση του Wimbledon.

ATP και WTA, αποφάσισαν από κοινού την επέκταση της τενιστικής καραντίνας μέχρι τις 13 Ιουλίου, ωστόσο ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς δεν είναι αισιόδοξος ότι θα παιχτεί άλλο τένις μέσα στη χρονιά.

"Πιστεύω ότι δεν θα γίνει άλλο τουρνουά φέτος. Η δική μου ρεαλιστική άποψη είναι ότι οι τενίστες θα επιστρέψουν ξανά για το Australian Open. Ελπίζω να κάνω λάθος" είπε και συνέχισε: "Δεν είναι εύκολο αυτό που ζούμε για κανέναν. Για τους παίκτες, τους προπονητές, τα τουρνουά, τους φιλάθλους. Ειδικά γι'αυτούς που ζουν από το άθλημα".

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς που δουλεύει μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, είχαν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν με τρεις συνεχόμενους τίτλους και ένα σερί 18-0 μέσα στο 2020.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ