ΤΕΝΙΣ

Ήττα του Κοκκινάκη από τον Φερέρ σε 63 λεπτά!

Thanasi Kokkinakis, of Australia, celebrates after defeating Roger Federer, of Switzerland, in a tennis match at the Miami Open, Saturday, March 24, 2018, in Key Biscayne, Fla. (AP Photo/Wilfredo Lee)
Thanasi Kokkinakis, of Australia, celebrates after defeating Roger Federer, of Switzerland, in a tennis match at the Miami Open, Saturday, March 24, 2018, in Key Biscayne, Fla. (AP Photo/Wilfredo Lee) AP

Ο Νταβίντ Φερέρ έκανε έναν πολύ καλό αγώνα στην πρεμιέρα του στο Abierto GNP Seguros και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Θανάση Κοκκινάκη μέσα σε 63 λεπτά.

Ο Νταβίντ Φερέρ έκανε πολύ καλό αγώνα στην πρεμιέρα του στο Abierto GNP Seguros και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Θανάση Κοκκινάκη με 2-0 σετ μέσα σε 63 λεπτά. Ο 36χρονος Ισπανός, Νο 6 στο ταμπλό, ε0ιβλήθηκε με 6-1, 6-3 και πλέον κοιτάζει τη δύσκολη συνέχεια στο Μοντερέι.

Ο Φερέρ κέρδισε τους 27 από τους 34 πόντους στα πρώτα του σερβίς και απειλήθηκε με break point μόνο μια φορά στο παιχνίδι. Ο Κοκκινάκης, ο οποίος είχε χάσει σε λιγότερο από μισή ώρα το πρώτο σετ, βρέθηκε μπροστά με 3-1 στο δεύτερο, όμως και πάλι ο Ισπανός αντέδρασε, πήρε τα πέντε επόμενα, μαζί και την πρόκριση.

Στον δεύτερ γύρο του Challenger των 150.000 δολαρίων, ο Ισπανός, ο οποίος έχει πέσει στο Νο 147 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει τον Δομινικανό, Ρομπέρτο Σιντ Σουμπέρβι, Νο 237 στην ATP.

AP Photo/Wilfredo Lee

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ