ΤΕΝΙΣ

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Τσιτσιπά

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Spain's Rafael Nadal during the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Spain's Rafael Nadal during the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-4, 1-6, 7-6 (4) από τον Ζοάο Σόουζα και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Όπεν που διεξάγεται στο Εστορίλ.

Η εντυπωσιακή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Όπεν του Εστορίλ ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά. Ο Έλληνας τενίστας δεν κατάφερε να κάνει μία ακόμα μεγάλη ανατροπή και ηττήθηκε με 6-4, 1-6, 7-6 (4) από τον Ζοάο Σόουζα.

O Πορτογάλος ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στον αγώνα και παίρνοντας ώθηση από τους θεατές οι οποίοι υποστήριζαν τον συμπατριώτη τους έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4.

Η αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά ήρθε στο δεύτερο σετ και ήταν εντυπωσιακή. Ο 19χρονος τενίστας ήταν σαρωτικός και προηγήθηκε με 5-0! Στη συνέχεια ο Σόουζα κατάφερε να παραμείνει ζωντανός κατακτώντας το έκτο game του σετ, ομως ο Στεφ έσωσε το break point του Σόουζα και έκανε το 1-1 στα σετ με 6-1!

Στο τρίτο σετ οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους και όλα κρίθηκαν στο tie break. Εκεί ο Πορτογάλος ήταν πιο ψύχραιμο και με 7-4 κατάφερε να κατακτήσει το σετ και τη νίκη. Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για το τουρνουά της Μαδρίτης όντας πλέον στο Νο 40 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ