ΤΕΝΙΣ

Ήττα για Σάκκαρη στο WTA Elite Trophy

Maria Sakkari, of Greece, returns the ball to Kristina Mladenovic, of France, during a quarterfinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Maria Sakkari, of Greece, returns the ball to Kristina Mladenovic, of France, during a quarterfinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο της αγώνα στο WTA Elite Trophy της Κίνας, αφού ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Αριάνα Σαμπαλένκα.

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο WTA Elite Trophy της Κίνας, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από την Αριάνα Σαμπαλένκα.

Η πρωταθλήτριά μας έχασε με 6-3, 6-4 σε 1 ώρα και 20 λεπτά, αποκτώντας και το πλεονέκτημα για την πρόκριση στο Rose Group. Οι 12 τενίστριες του WTA Elite Trophy χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους και σε κάθε όμιλο θα προκριθεί η καλύτερη.

Στον όμιλο της Σάκκαρη βρίσκεται ακόμα η Ελίζ Μέρτενς και η τενίστριά μας θέλει νίκη της απέναντι στη Σαμπαλένκα και δική της επιτυχία απέναντι στη Βελγίδα, ώστε να έχει μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά.

Η Λευκορωσίδα, Νο4 στο ταμπλό και Νο14 στην παγκόσμια κατάταξη, ήταν πολύ δυνατή από τη γραμμή του σερβίς, ενώ "έσβησε" και τα πέντε break point που είχε η Σάκκαρη στο ματς, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στη Μαρία να προηγηθεί σε κανένα σημείο,

Αύριο (23/10), η Σάκκαρη θα αγωνιστεί ξανά, απέναντι στη Μέρτενς και η νίκη είναι μονόδρομος με 2-0 σετ, προκειμένου να έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης. Απέναντι στη Βελγίδα έχει παίξει εξι φορές και οι δυο παίκτριες μετρούν από τρεις νίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ