ΤΕΝΙΣ

Ήττα για Σάκκαρη στο Κατάρ

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP PHOTO/SETH WENIG

Η Μαρία Σάκκαρη εξακολουθεί να αναζητά την πρώτη νίκη μέσα στο 2018, αφού αποκλείστηκε και από το Qatar Open στον 1ο γύρο.

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από τη Σοράνα Κιρστέα στον 1ο γύρο του open στο Κατάρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Η Ελληνίδα νο60 στην κατάταξη της WTA λύγισε από το νο38 μέσα σε 72 λεπτά. Η 27χρονη Ρουμάνα πήρε το 1ο σετ με 6-2 και το 2ο με 6-3 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ελιζέ Μέρτενς και Τιμέα Μπάμπος.

Η νικήτρια από αυτό το ζευγάρι θα κληθεί να αντιμετωπίσει την περσινή νικήτρια του Γουίμπλεντον, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Photo credits: AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ