ΤΕΝΙΣ

Hamburg Open: Νίκη σημαίνει τελικός για τον Τσιτσιπά

Greece's Stefanos Tsitsipas wipes his face during his match with Italy's Jannik Sinner, at the Italian Open tennis tournament in Rome, Wednesday, Sept. 16, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Greece's Stefanos Tsitsipas wipes his face during his match with Italy's Jannik Sinner, at the Italian Open tennis tournament in Rome, Wednesday, Sept. 16, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το Νο22 στον κόσμο, Κρίστιαν Γκαρίν, στον ημιτελικό του Hamburg Open, με φόντο την πρόκριση σε ακόμη έναν τελικό.

Άλλο ένα δυνατό τεστ ετοιμότητας στο χώμα έχει μπροστά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Αμβούργο. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον 22χρονο Χιλιανό, Νο22 στον κόσμο, Κρίστιαν Γκαρίν που θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους τενίστες στην χωμάτινη επιφάνεια και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Οι δύο άνδρες θα αναμετρηθούν στο 2ο ημιτελικό του Σαββάτου (16:30) και η μονομαχία τους αναμένεται συναρπαστική και αμφίρροπη έχοντας την ευκαιρία να προκριθούν σε έναν τελικό της σειράς ATP 500. Ο Γκαρίν έχει τέσσερις τίτλους καριέρας, όλους στο χώμα, δύο εκ των οποίων το 2019 και δύο φέτος, με σημαντικότερο του ATP 500 τουρνουά στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο πρώτος ημιτελικός του Hamburg European Open, επίσης ανάμεσα σε δύο νεαρούς τενίστες που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Ο 22χρονος Ρούμπλεφ, Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει (14:30) τον φορμαρισμένο Κάσπερ Ρουνt, Νο30 στον κόσμο με τον 21χρονο Νορβηγό να προέρχεται από την παρουσία του στα ημιτελικά του Rome Masters και να συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο χώμα και στο Αμβούργο.

Ρούμπλεφ και Ρουντ είχαν βρεθεί και πέρυσι αντιμέτωποι στην ίδια διοργάνωση, όπου ο Ρώσος κέρδισε με ανατροπή 3-6, 7-5, 6-3 για τη φάση των "16" του θεσμού.

Πηγή: Tennis24

Alfredo Falcone/LaPresse via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ