ΤΕΝΙΣ

Η βροχή έσωσε τον Τιμ

Austria's Dominic Thiem plays a shot back between his legs to Serbia's Novak Djokovic during the men's singles final at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Austria's Dominic Thiem plays a shot back between his legs to Serbia's Novak Djokovic during the men's singles final at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Με την πλάτη στον τοίχο, ο Ντόμινικ Τιμ που χάνει με σετ και με break από τον Μάγκερ για την προημιτελική φάση του Rio Open στη Βραζιλία, αλλά τον έσωσε η βροχή.

Το Σάββατο θα συνεχιστεί η συναρπαστική αναμέτρηση του Τιμ με τον Μάγκερ για την προημιτελική φάση του Rio Open στη Βραζιλία. Ο Αυστριακός χάνει 1-0 σετ και βρίσκεται πίσω με 2-1 στο δεύτερο. (VIDEO)

Το Σάββατο θα συνεχιστεί η συναρπαστική αναμέτρηση του Ντόμινικ Τιμ με τον Τζιανλούκα Μάγκερ για την προημιτελική φάση του Rio Open στη Βραζιλία.

Όπως και στα δύο πρώτα ματς που έδωσε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έτσι και απέναντι στον 25χρονο Ιταλό, Νο128 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Τιμ θα χρειαστεί να παλέψει σκληρά για να πάρει τη νίκη αφού βρισκόταν πίσω στο σκορ με σετ και με brea, 7-6(5), 2-1, όταν η βροχή ανάγκασε τους δύο τενίστες να οδηγηθούν οριστικά στα αποδυτήρια.

Έτσι, ο Τιμ θα επιστρέψει στο court το Σάββατο (19:00GR) για να ολοκληρώσει τον αγώνα με τον Μάγκερ και σε περίπτωση που καταφέρει να ξεφύγει και από αυτό το εμπόδιο, θα αγωνιστεί λίγο αργότερα με έναν εκ των Μπαλάζ-Μαρτίνεζ (2-6, 2-2 ο δικός τους προημιτελικός).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τιμ, αν περάσει στα ημιτελικά του Rio Open, θα εξασφαλίσει την άνοδο στο career high Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεπερνώντας τον τραυματία Ρότζερ Φέντερερ στη βαθμολογία.

Πιο τυχεροί αποδείχθηκαν οι Κριστιάν Γκαρίν και Μπόρνα Τσόριτς που ολοκλήρωσαν τους προημιτελικούς τους την Παρασκευή και σφράγισαν τον μεταξύ τους σπουδαίο ημιτελικό στο Rio Open.

Ο Γκαρίν, Νο3 του ταμπλό, επικράτησε πολύ δύσκολα με ανατροπή 2-6, 6-3, 7-5 του qualifier Αργεντίνου, Φεντερίκο Κορία ενώ ο Κροάτης, Νο5 του ταμπλό, κέρδισε με 7-6(5), 6-3 τον Λορένζο Σονέγκο.

RIO OPEN DRAW| DOUBLES| OOP(-5h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ