ΤΕΝΙΣ

Η "Βασίλισσα" Σερίνα Γουίλιαμς υποκλίθηκε στη Σάκκαρη

Η "Βασίλισσα" Σερίνα Γουίλιαμς υποκλίθηκε στη Σάκκαρη

Τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της σημείωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης η Μαρία Σάκκαρη η οποία, στην πρώτη της αναμέτρηση με τη Σερίνα Γουίλιαμς στο tour, κατάφερε να κερδίσει και να προκριθεί στα προημιτελικά του Western & Southern Open.

Τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της σημείωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης η Μαρία Σάκκαρη η οποία, στην πρώτη της αναμέτρηση με τη Σερίνα Γουίλιαμς στο tour, κατάφερε να κερδίσει και μάλιστα με ανατροπή την κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών.

Η εξαιρετική Σάκκαρη, αν και έμεινε πίσω στο σκορ και είχε απέναντί της το ίνδαλμά της, δεν έχασε τη ψυχραιμία της και με αντεπίθεση διαρκείας ολοκλήρωσε την ανατροπή με το εκπληκτικό 5-7, 7-6(5), 6-1, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στο Grandstand.

Έτσι, η 24χρονη Αθηναία, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Western & Southern Open, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπου την Τετάρτη (00:00GR) θα αντιμετωπίσει την Γιοχάνα Κόντα.

"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Νιώθω υπέροχα γιατί η Σερίνα ήταν το ίνδαλμά μου μεγαλώνοντας και προφανώς έχει πετύχει τόσα πολλά. Είμαι υπερήφανη που κατάφερα να κερδίσω αυτό το ματς, χάρη στη μαχητικότητα και τη πνευματική μου δύναμη" είπε η Σάκκαρη αμέσως μετά.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ