ΤΕΝΙΣ

Η Σάκκαρη πέρασε στους "32" στο τουρνουά του Μαϊάμι

Greece's Maria Sakkari makes a forehand return to Australia's Ashleigh Barty during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 18, 2019. (AP Photo/Kin Cheung)
Greece's Maria Sakkari makes a forehand return to Australia's Ashleigh Barty during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 18, 2019. (AP Photo/Kin Cheung) AP PHOTO/KIN CHEUNG

Το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Volvo Cap Open που διεξάγεται στο Μαϊάμι εξασφάλισε η Μαρία Σάκκαρη που κατάφερε να επιβληθεί σε τρία σετ της Ελβετίδας Κόνι Πέρεν.

Το Volvo Car Open είναι το πρώτο χωμάτινο τουρνουά που αγωνίζεται φέτος η Μαρία Σάκκαρη και πρώτο μετά από 10 μήνες συνολικά, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη φάση των "32" επικρατώντας με 2-1 σετ της Κόνι Πέρεν, Νο 144 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δυσκολεύτηκε μέχρι να κάμψει την αντίσταση της Περέν με 7-5 και στο δεύτερο ηττήθηκε με 6-3, όμως στο τρίτο και καθοριστικό έβγαλε τον καλύτερο εαυτό της και επιβλήθηκε ολοκληρωτικά με 6-1 σετ της Ελβετίδας.

Επόμενη αντίπαλος για την Σάκκαρη η Αντρέα Πέτκοβιτς, με την Γερμανία να επικρατεί με 2-0 σετ της Αμερικανίδας Βάρβαρα Λεπτσένκο στον πρώτο γύρο του τουρνουά.

Photo Credits: AP Photo/Kin Cheung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ