ΤΕΝΙΣ

Η Σάκκαρη Νο42 στην WTA, Νο43 ο Τσιτσιπάς στην ATP

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble) AP

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο42 της παγκόσμιας κατάταξης των γυναικών, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στο Νο43 των ανδρών. Σε ποιες θέσεις βρίσκονται οι Νικ Κύργιος και Μάρκος Παγδατής.

Δεν άλλαξε θέση η Μαρία Σάκκαρη, η οποία παρέμεινε στο Νο 42 της παγκόσμιας κατάταξης. Σήμερα (14/5), η WTA ανακοίνωσε την καινούρια λίστα της και αυτό το επταήμερο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρέμεινε στην ίδια θέση με 1.187 βαθμούς.

Από την πλευρά της, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κέρδισε τρεις θέσεις και βρίσκεται στο Νο 174 του κόσμου με 333 βαθμούς. Στο μεταξύ, αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα, με τη Σιμόνα Χάλεπ να βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στην κορυφή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε τρεις θέσεις και βρίσκεται στο Νο 43 της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με την ATP και την καινούρια λίστα της γι' αυτό το επταήμερο. Ο 19χρονος πρωταθλητής έχει 1.162 βαθμούς.

Στο μεταξύ, άλλαξε η κορυφή, καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ ξεπέρασε τον Ράφα Ναδάλ και βρίσκεται ξανά στο Νο 1, αφήνοντας πίσω του τον Ισπανό, ενώ στην τρίτη θέση παρέμεινε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Νικ Κύργιος βρίσκεται στο Νο 25, ενώ ο Μάρκος Παγδατής είναι 86ος στον κόσμο.

AP Photo/Michael Noble

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ