ΤΕΝΙΣ

Η πρώτη γνωριμία Τζόκοβιτς - Βάιντα

Η πρώτη γνωριμία Τζόκοβιτς - Βάιντα

Ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, Μαριάν Βάιντα, μίλησε σε μέσο της χώρας του για την πρώτη γνωριμία του με τον Σέρβο πρωταθλητή πριν από 14 χρόνια.

Ο Βάιντα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του Νόλε στο Tour. Οι δυο τους δουλεύουν μαζί από το καλοκαίρι του 2006 μέχρι και τώρα (με λίγους μήνες διάλειμμα το 2017) και έχουν κατακτήσει… παρέα και τα 17 Grand Slams τρόπαια του Σέρβου.

Ο Σλοβάκος προπονητής μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του για την πρώτη γνωριμία του με τον Νόβακ το 2006 και την απόφασή του να τον ακολουθήσει μετά το Roland Garros εκείνης της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Πριν το Roland Garros του 2006, ρωτήθηκα από έναν ατζέντη αν θα με ενδιέφερε να δω από κοντά τον Νόβακ στο Παρίσι. Δεν ήξερα και πολλά για εκείνον, να πω την αλήθεια. Ήταν το Νο63 του κόσμου τότε.

Δεν ήθελα να δουλέψω με κανέναν τενίστα εκείνον τον καιρό, διότι είχα βαρεθεί να ταξιδεύω συνεχόμενα. Βέβαια, λίγο αργότερα πήρα μια γενναία απόφαση, αλλάζοντας την γνώμη μου.

Ήθελα να δείξω στην κόρη μου την πόλη του Παρισιού. Ήταν μόλις 11 ετών τότε και γι’ αυτό πήγα στην Γαλλία στις μέρες του Roland Garros. Φυσικά, πήγα να δω και τα παιχνίδια του Νόβακ.

Έφτασε μέχρι τα προημιτελικά ενός Major για πρώτη φορά. Μιλήσαμε μετά το τουρνουά, δώσαμε ραντεβού στο court και λίγες ημέρες αργότερα ταξίδεψα μαζί του στο Χερτόγκενμπος της Ολλανδίας.

Έκτοτε, δεν τον άφησα ποτέ μέχρι το διάλειμμα που είχαμε το 2017. Δεν μπορούσα να μην δουλέψω μαζί του, μιας και κατάλαβα γρήγορα ότι πρόκειται για σπάνιο ταλέντο".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ