ΤΕΝΙΣ

Η Ναόμι Οζάκα έκανε το πιο... ταπεινό tweet που μπορείς να φανταστείς

Naomi Osaka, of Japan, holds the trophy after defeating Serena Williams in the women's final of the U.S. Open tennis tournament, Saturday, Sept. 8, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki)
Naomi Osaka, of Japan, holds the trophy after defeating Serena Williams in the women's final of the U.S. Open tennis tournament, Saturday, Sept. 8, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Λίγη ώρα μετά την ήττα της από την Σλόαν Στίβενς στους WTA Finals της Σιγκαπούρης, η Ναόμι Οζάκα βρήκε καταφύγιο στο Twitter για να δείξει για ακόμα μία φορά πως είναι η πιο ταπεινή αθλήτρια στο παγκόσμιο τένις.

Το απόγευμα της Δευτέρας (22/10) η Σλόαν Στίβενς νίκησε την Ναόμι Οζάκα στην πρώτη της παρουσία σε WTA Finals και μπήκε με φόρα στον Κόκκινο Όμιλο. Η περσινή νικήτρια του US Open επικράτησε της φετινής με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 6-1) και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, όμως η 21χρονη αντίπαλός της ήταν εκείνη που κέρδισε τις εντυπώσεις, αρκετή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο κόσμος στη Σιγκαπούρη έδειξε σαφή προτίμηση στην Οζάκα, η οποία ένιωθε πολύ άσχημα για την εμφάνισή της και χρησιμοποίησε το... καταφύγιο του Twitter για να εκφραστεί. " Πραγματικά, ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν στη διάρκεια του σημερινού αγώνα. Δεν έχω ιδέα γιατί αξίζω όλη αυτή τη συμπαράστασή σας, ελπίζω κάποια μέρα να την αξίζω" έγραψε η νεαρή αθλήτρια που συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα ταπεινοφροσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ