ΤΕΝΙΣ

Η Ναόμι Οζάκα αποκάλυψε με ποιον celebrity είναι "τσιμπημένη"

Η Ναόμι Οζάκα αποκάλυψε με ποιον celebrity είναι "τσιμπημένη"

Ένα τρίλεπτο video από την επίσκεψη της Ναόμι Οζάκα στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερες, είναι αρκετό για να σε κάνει να υποστηρίξεις την 20χρονη τενίστρια, την πιο προσγειωμένη και ταπεινή αθλήτρια στον κόσμο.

Στα 20 της, η Ναόμι Οζάκα είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του γυναικείου τένις. Είναι η νεαρή που νίκησε την Σερίνα Γουίλιαμς στον επεισοδιακό τελικό του US Open . Είναι και η πιο ταπεινή αθλήτρια που μπορεί να συναντήσει κανείς παγκοσμίως. Με καταγωγή από την Ιαπωνία και την Αϊτή, μεγαλωμένη στην Νέα Υόρκη, η Οζάκα είναι το πρόσωπο των ημερών, παραμένει όμως ισορροπημένη και πολύ, μα πολύ ντροπαλή.

Η Έλεν ΝτεΤζένερες την υποδέχθηκε στην εκπομπή της και η 20χρονη τενίστρια ήταν πραγματικά αξιολάτρευτη. Αποκάλυψε με ποιον celebrity είναι "τσιμπημένη", παραδέχθηκε ότι με τα σχεδόν 4.000.000 δολάρια που κέρδισε στο US Open προτιμά να αγοράσει ένα δώρο στην οικογένειά της και όταν πιέστηκε για να πει τι θα είναι αυτό, είπε " μια μεγάλη τηλεόραση για να βλέπουν το show σου" πριν η ΝτεΤζένερες φροντίσει Α) να στείλει μια φωτογραφία στον διάσημο που συμπαθεί η Οζάκα και Β) της κάνει δώρο μια τηλεόραση 65 ιντσών.

Λίγη ώρα μετά, η ΝτεΤζένερες πόσταρε και την selfie που έβγαλε με την Οζάκα, πριν απαντήσει ο Michael B. Jordan, ο celebrity που συμπαθεί η νεαρή τενίστρια. Της έδωσε συγχαρητήρια και της έστειλε και ένα φιλί.

Απολαύστε το σχετικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ