ΤΕΝΙΣ

Η μάσκα του Ναδάλ που έκανε πάταγο

Spain's Rafael Nadal pumps his fist as he defeats Spain's Pablo Andujar in the opening round of the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Spain's Rafael Nadal pumps his fist as he defeats Spain's Pablo Andujar in the opening round of the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Ο Ράφαελ Ναδάλ έκανε πάταγο τόσο με την απόδοσή του απέναντι στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα όσο και με τη φωσφοριζέ μάσκα που φόρεσε.

Ο Ράφαελ Ναδάλ ήταν εντυπωσιακός στην επιστροφή του στη δράση μετά από έξι μήνες, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον ημιφιναλίστ του US Open, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, στο βραδινό πρόγραμμα της Τετάρτης. Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-1, 6-1 του συμπατριώτη του και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια κατάκτησης του 10ου τίτλου του στο Masters της Ρώμης.

Εντυπωσιακή, όμως, ήταν και η είσοδος του Ράφα στο Court Centrale στο Foro Italico, με τον Ισπανό να επιλέγει μια φωσφοριζέ μάσκα με το λογότυπο της ακαδημίας του που ταιριάζει στα χρώματα της ρακέτας και της τσάντας του. Η μάσκα έκανε μεγάλη εντύπωση στους τηλεθεατές και μάλιστα όταν βγήκε προς πώληση από το e-shop της Rafael Nadal Academy, το site "έπεσε" για αρκετή ώρα λόγω του μεγάλου όγκου επισκεπτών.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ