ΤΕΝΙΣ

Η κλήρωση του ATP Finals

Roger Federer of Switzerland, left, gestures with Spain's Rafael Nadal after winning their men's singles final match in the Shanghai Masters tennis tournament at Qizhong Forest Sports City Tennis Center in Shanghai, China, Sunday, Oct. 15, 2017. (AP Photo/Andy Wong)
Roger Federer of Switzerland, left, gestures with Spain's Rafael Nadal after winning their men's singles final match in the Shanghai Masters tennis tournament at Qizhong Forest Sports City Tennis Center in Shanghai, China, Sunday, Oct. 15, 2017. (AP Photo/Andy Wong) AP

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το ATP Finals που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο (12-19/11) με τη συμμετοχή των οκτώ κορυφαίων αθλητών για φέτος.

Η σεζόν στο τένις βρίσκεται στην τελική της ευθεία με τους τελικούς της ATP να είναι όπως κάθε χρόνο το κερασάκι στην τούρτα. Από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι και τις 19 του ίδιου μήνα οι οκτώ καλύτεροι τενίστες στον κόσμο για το 2017 θα βρεθούν στο Λονδίνο για τον τελικό γύρο του σιρκουί.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (08/11) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για να βγουν οι δύο όμιλοι της πρώτης φάσης.

Τη διαδικασία ανέλαβε ο Μπόρις Μπέκερ δημιουργώντας δύο άκρως ενδιαφέροντες ομίλους. Στον πρώτο ο οποίος πήρε το όνομα του Πιτ Σάμπρας θα αγωνιστούν οι Ναδάλ, Τίεμ, Ντιμίτροφ και Γκοφέν, ενώ στο δεύτερο που ονομάζεται "Μπόρις Μπέκερ" θα αγωνιστούν οι Φέντερερ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Μάριν Τσίλιτς και Τζακ Σοκ.

Θυμίζουμε ότι στη φάση των ομίλων παίζουν όλοι με όλους σε ένα μίνι πρωτάθλημα και στα ημιτελικά θα συνεχίσουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο και στη συνέχεια έχουμε χιαστί αγώνες για να βγει το ζευγάρι του τελικού.

Photo credits: AP Photo/Andy Wong

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ