ΤΕΝΙΣ

Η φιλοσοφία του Ναδάλ και της ακαδημίας του

Η φιλοσοφία του Ναδάλ και της ακαδημίας του

Για τις αρχές που εκπροσωπεί η Rafael Nadal Academy στη Μαγιόρκα, μίλησε ο ιδρυτής της ακαδημίας, Ράφαελ Ναδάλ σε βίντεο που ανέβασε η RNA στο Facebook.

Ο Ράφαελ Ναδάλ δίνει βάρος στην εκπαίδευση των παιδιών που φοιτούν εκεί και στο σωστό μεγάλωμα, ώστε ακόμα κι αν δεν πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να γίνουν επαγγελματίες τενίστες, να έχουν τα εφόδια για να πετύχουν στη ζωή τους.

"Η φιλοσοφία της ακαδημίας μας είναι ο σεβασμός, το πνεύμα εργατικότητας, η εκπαίδευση, το να ξεπερνάς δύσκολες καταστάσεις, να προσπαθείς να δουλέψεις με τον σωστό τρόπο για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Για εμάς ο βασικός στόχος είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να βελτιώσουν το τένις τους και να φτάσουν στα όριά τους.

Για μένα προσωπικά, αυτό που προσπαθώ να τους μάθω είναι ότι ακόμα κι αν δουλεύουμε σκληρά όλοι εδώ, παρ'ολο που έχουμε μια σπουδαία ομάδα με προπονητές, τα περισσότερα παιδιά δεν θα μπορέσουν να γίνουν επαγγελματίες τενίστες και πρέπει να τους προετοιμάσουμε για την πραγματική ζωή και πρέπει να τους εφοδιάσουμε με τη σωστή εκπαίδευση.

Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να μεγαλώσουν με τις σωστές αρχές και με το πνεύμα της συνεργασίας, να μοιράζονται εμπειρίες. Δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα"

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ