ΤΕΝΙΣ

Η επιστροφή του Ναδάλ

Spain's Rafael Nadal celebrates as he defeats Taylor Fritz of the U.S. in the men's final match at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell)
Spain's Rafael Nadal celebrates as he defeats Taylor Fritz of the U.S. in the men's final match at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

O Ραφαέλ Ναδάλ βρίσκεται στη Ρώμη και είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στο BNL Internazionale Masters της Ρώμης όπου θα διεκδικήσει το 10ο τρόπαιό του εκεί.

Σας έλειψε; Δεν γίνεται να μην έχει λείψει σε έναν υγιώς σκεπτόμενο φίλο του τένις το τένις, το πάθος και το ήθος που βγάζει κάθε φορά που πατάει στο κορτ ο τεράστιος Ραφαέλ Ναδάλ!

Και έφτασε η ώρα

Ο 34χρονος Ισπανός, μετά την απόφαση του να μην αγωνιστεί στο Αμερικανικό Όπεν και γενικά στις Η.Π.Α. φέτος, προπονήθηκε στο χώμα ώστε να είναι πανέτοιμος για τη Ρώμη (14-21 Σεπτεμβρίου) και το Ρολάν Γκαρός που ακολουθεί, στο μέρος όπου θα προσπαθήσει να φτάσει τα 20 Grand Slams ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του καλού του φίλου, Ρότζερ Φέντερερ.

"Το Foro Italico είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα και ειδικά φέτος καθώς θα είναι το πρώτο τουρνουά που θα παίξω τένις μετά από πολύ καιρό" ανέφερε στο promo βίντεο που τράβηξε ο Ράφα για το τουρνουά.

Τον αριθμό ρεκόρ των 10 τίτλων στη Ρώμη κυνηγά ο Ράφα σε ένα τουρνουά που έχουν δηλώσει συμμετοχή οι 19 από τους 20 κορυφαίους τενίστες στον κόσμο με μοναδική εξαίρεση τον τραυματία Ρότζερ Φέντερερ!

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ