ΤΕΝΙΣ

Η έκρηξη του Μουτέ προς τον Απόστολο Τσιτσιπά

France's Corentin Moutet makes a forehand return to Croatia's Marin Cilic during their first round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Andy Wong)
Moutet/AP IMAGES AP IMAGES

Ο Κορεντάν Μουτέ τα έβαλε με τον Απόστολο Τσιτσιπά στη διάρκεια του αγώνα του με τον Στέφανο ενώ μετά το τέλος χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς για τον πατέρα του Έλληνα τενίστα.

Ο οξύθυμος Κορεντάν Μουτέ είχε μια ολιγόλεπτη έκρηξη με αποδέκτη τον Απόστολο Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια του 4ου δεκαλέπτου της αναμέτρησης του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά με αφορμή κάποιες οδηγίες που έδινε ο πατέρας του Τσιτσιπά στον Στέφανο την ώρα που σέρβιρε ο Γάλλος.

Ο νεαρός Γάλλος μάλιστα, στη διάρκεια των συνεντεύξεων που έδωσαν οι Τσιτσιπάς και Μούτε, μίλησε με πολύ άσχημα λόγια προς τον Έλληνα προπονητή λέγοντας πως δεν σέβεται και χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς ενώ ανέφερε πως δεν τον συμπαθεί κανείς στο τουρ μεταξύ άλλων.

Δείτε τόσο τη στιχομυθία που είχε στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και τα όσα δήλωσε στην κάμερα:

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ